РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 08.12.2025 - 15:05:33
Сторінки:  1  

Вбудована шафа купе у передпокій

АвторПовідомлення

Ватрушка

Король мемов

Статистика:

Добрий день всім! Ситуація така: роблю ремонт у передпокої, хочу встановити вбудовану шафу-купе на всю стіну. Стіна 3 метри завширшки і 2,5 заввишки. Не знаю, що краще - замовити готову або зробити самому? Який бюджет реальний на таку шафу? І чи можна якось зекономити, але щоб якість не постраждала? Дуже хочеться і функціонально, і красиво.

Повідомлення # 1 02.12.25 - 19:38:36
RE: Вбудована шафа купе у передпокій

Julka06

Король мемов

Статистика:

Привіт! Щодо вбудованої шафи-купе є два основних шляхи. Замовлення у спеціалізованій фірмі буде коштувати дорожче, але ви отримаєте точні заміри, професійний монтаж і гарантію. Для ваших розмірів це може бути в межах 20-35 тисяч гривень залежно від матеріалів та наповнення. Самостійне виготовлення дешевше на 30-40%, але потрібні навички роботи з деревиною, інструмент і час. Економити можна на таких моментах: замість дорогих брендових систем розсування взяти якісні аналоги, внутрішнє наповнення зробити з меламінової плити замість масиву, використати комбіновані фасади - частково дзеркало, частково ЛДСП. Важливо не економити на напрямних і роликах - це те, що щодня працює і має бути надійним.

---------------------
Хороший стиль кроется в сердце. (Д. Дидро)
Повідомлення # 2 02.12.25 - 20:04:38

raz94

Король мемов

Статистика:

З досвіду скажу - якщо є базові навички, можна зробити самому, але важливо правильно зняти заміри і врахувати всі нюанси стіни. У мене була схожа задача: стіна 3,2 метра у спальні. Я замовив тільки розкрій матеріалів за своїми кресленнями у меблевій майстерні, а збирав сам. Фасади теж замовив готові з системою розсування - це те, що краще не робити самому, якщо немає досвіду. Вийшло десь на 40% дешевше від повного замовлення. Внутрішнє наповнення робив поступово - спочатку базові полиці та штанги, потім додав висувні ящики, корзини та інші системи зберігання. На https://citylife.kyiv.ua/category/remont-i-dyzajn/ є гарні статті про планування внутрішнього простору шаф та підбір фурнітури. Головна порада - не беріть найдешевші комплектуючі, особливо напрямні та ролики, бо міняти їх потім та ще та морока. Краще один раз переплатити за якість, ніж через рік все переробляти.

Повідомлення # 3 02.12.25 - 20:21:51
Странное поведение у щенков : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники