Перерахунок пенсії та стаж »
РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 21.10.2025 - 06:29:48
Сторінки:  1  

Перерахунок пенсії та стаж

АвторПовідомлення

kira0781

Король мемов

Статистика:

Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, хто стикався з ситуацією, коли при нарахуванні пенсії не врахували частину стажу? У мене вийшла сума значно менша, ніж я очікував, а в пенсійному фонді кажуть, що все правильно. Чи можна якось оскаржити це рішення і домогтися перерахунку?

---------------------
Зееландия ДПмои тортики, тоже умею
Повідомлення # 1 04.10.25 - 23:21:09
RE: Перерахунок пенсії та стаж

Пушистик

Король мемов

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, хто стикався з ситуацією, коли при нарахуванні пенсії не врахували частину стажу? У мене вийшла сума значно менша, ніж я очікував, а в пенсійному фонді кажуть, що все правильно. Чи можна якось оскаржити це рішення і домогтися перерахунку?
Так, подібні ситуації трапляються досить часто. Перше, що потрібно зробити - це отримати детальний розрахунок вашої пенсії та перевірити, які саме періоди роботи були враховані. Іноді частина трудового стажу просто губиться через неправильно оформлені документи або відсутність записів у базі. Якщо ви впевнені, що маєте підстави для перерахунку, варто звернутися до спеціалістів, які допоможуть правильно оформити всі документи та подати заяву.

---------------------
Повідомлення # 2 05.10.25 - 00:06:43

Zlataia

Король мемов

Статистика:

Я теж проходив через цю процедуру минулого року. Самостійно намагався розібратися, але без юридичної підтримки було дуже складно. Звернувся до фахівців, які займаються саме пенсійними питаннями. Юридична компанія єОпора https://eopora.com.ua/ допомогла мені зібрати всі необхідні довідки, підготувати заяву та домогтися перерахунку. В результаті пенсія збільшилась на досить відчутну суму. Головне - не затягувати з цим питанням, бо чим раніше почнете процедуру, тим швидше отримаєте результат.

---------------------
Мы работаем чтобы вы отдыхали!056-767-23-31; 068-788-22-13; 095-888-71-39www.firstfly.com.ua
Повідомлення # 3 05.10.25 - 01:03:57
Зарядка BYD Song Plus : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники