Вибір покриття для тераси » ФОРУМ
РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 18.11.2025 - 08:36:10
Сторінки:  1  

Вибір покриття для тераси

АвторПовідомлення

50х50

Король мемов

Статистика:

Всім привіт! Хочу зробити терасу біля будинку. Сонце там палюче влітку, а взимку – морози та сніг. Потрібне покриття, яке витримає такі перепади температур і не вигорить за пару років. Чув про терасну дошку, але не знаю, що краще: **ДПК (деревно-полімерний композит)** чи натуральне дерево (наприклад, термодерево). Які реальні мінуси у ДПК? Чи сильно він нагрівається на сонці, і чи не слизький він після дощу?

---------------------
Повідомлення # 1 09.11.25 - 23:39:38
RE: Вибір покриття для тераси

Albina Gysmanovna

Король мемов

Статистика:

Я багато років займаюся монтажем терас, тому можу поділитися досвідом. ДПК – це топ для наших кліматичних умов. Головний його плюс – **мінімальний догляд**, не треба постійно фарбувати чи обробляти олією. Мінуси: деякі дешеві види можуть вигоряти на сонці (тому вибирайте якісний пігмент) і, так, нагрівається він на сонці сильніше, ніж натуральне дерево. Щодо ковзання: обирайте дошку з рельєфною поверхнею (тисненням), вона менш слизька. Це набагато практичніше, ніж дерево, яке потребує щорічної уваги.

---------------------
Повідомлення # 2 10.11.25 - 00:04:59

BETANCUR

Король мемов

Статистика:

З власного досвіду скажу, що ДПК виявилося найпрактичнішим рішенням. Я обрав якісну композитну дошку кілька років тому. Влітку, коли сонце, вона гаряча, але в принципі, ходити можна. Зате не треба морочитися з доглядом. Може, трохи нагрівається, але це компенсується її довговічністю. Можна подивитися багато різних варіантів терасної дошки та їхні характеристики тут: терасна дошка. Там багато варіантів різних кольорів і текстур.

---------------------
Каждый из нас ангел, но только с одним крылом. И мы можем летать только обнявшись друг с другом.
Повідомлення # 3 10.11.25 - 00:52:00
Кольорова гамма спальні : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники