Кольорова гамма спальні »
РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 21.10.2025 - 06:18:04
Сторінки:  1  

Кольорова гамма спальні

АвторПовідомлення

Анна.

Король мемов

Статистика:

Не можу визначитися з кольоровою гамою для спальні. Хочу щось заспокійливе, але не нудне. Які поєднання зараз актуальні?

---------------------
Повідомлення # 1 06.10.25 - 12:49:03
RE: Кольорова гамма спальні

shmellpvs

Король мемов

Статистика:

Для спальні ідеально працюють приглушені, пастельні тони. Дуже гарно виглядають поєднання бежевого з м'ятним, сірого з пудрово-рожевим, або класичне - білий з натуральним деревом. Якщо хочете щось більш сучасне, спробуйте монохромну гаму в сірих тонах з яскравими акцентами у декорі. Головне правило - не більше трьох основних кольорів у кімнаті.

---------------------
Повідомлення # 2 06.10.25 - 13:34:45

cibylak

Король мемов

Статистика:

Можу поділитися своїм досвідом! У спальні зробила основу в теплих бежево-кремових тонах, а акценти додала через текстиль - терракотові подушки, оливкові штори. Виходить дуже затишно і не набридає. Ще один секрет - різні відтінки одного кольору створюють глибину, простір не виглядає плоским. Багато ідей з колористикою можна знайти тут https://proremont.tech/category/dyzajn-interyeru/, там є цілі підбірки гармонійних поєднань.

---------------------
Повідомлення # 3 06.10.25 - 13:51:26
18.04.2013 22-00.Умань.4 вида мхов. : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники