РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 05.02.2026 - 21:27:26
Сторінки:  1  

Зберігання та обслуговування пристроїв

АвторПовідомлення

Корбен Даллас

Король мемов

Статистика:

Скажіть, а якщо я куплю пусковий пристрій, то він буде просто лежати в машині і псуватися? Як довго він може лежати без використання та збереження заряду?

Повідомлення # 1 сьогодні в 19:54
RE: Зберігання та обслуговування пристроїв

Юсечка

Король мемов

Статистика:

Сучасні пускові пристрої розроблені таким чином, щоб тримати заряд довгий час. Якості батареї, які використовуються в цих пристроях, дозволяють їм зберігати заряд місяцями без видимих втрат. Проте рекомендується час від часу перевіряти рівень заряду та підзаряджувати пристрій, якщо він впав нижче певного рівня. Більшість моделей мають індикатор заряду, який показує поточний стан батареї. Таким чином, ти не буде підіймуті забувати про нього.

Повідомлення # 2 сьогодні в 20:16

vintrade.biz

Король мемов

Статистика:

Я свій девайс майже не використовую, він більше місяць лежить в машині без використання. Коли мені потрібен, я його доставляю і він готовий до роботи. На мій погляд, це найкраща форма страховки, що не потребує особливого догляду. Один раз на місяць я перевіряю індикатор, щоб впевнитися, що все в порядку. Якщо заряд впав, я просто підключу його до розетки дома. Технічні деталі про тривалість зберігання та характеристики батареї написані тут: дивився тут. Там є всі професійні поради щодо зберігання та обслуговування пристроїв.

---------------------
ЕКСТРИМ В КРОВИ! - www.hard-extreme.us - Винница
Повідомлення # 3 сьогодні в 20:44
Спеції для домашньої випічки : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники