освітлення кухні » Ремонт бублика (гідротрансформатора) » РЕМОНТ коробок автомат
РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.07.2025 - 21:16:52
Сторінки:  1  

освітлення кухні

Оголошення

.
АвторПовідомлення

AlexH

Король мемов

Статистика:

Доброго дня! Планую зробити ремонт на кухні і зараз вибираю освітлення. Кухня у мене не дуже велика, приблизно 12 квадратів. Хотілося б щось стильне та функціональне водночас. Які варіанти освітлення для кухні ви б порадили?

---------------------
Повідомлення # 1 12.07.25 - 08:08:25
RE: освітлення кухні

самая лучшая

Король мемов

Статистика:

Привіт! Для кухні 12 м² найкраще підійде комбіноване освітлення. Основне - це люстра над обідньою зоною, а для робочої поверхні краще додати точкові світильники або LED-стрічку під навісними шафками. Враховуй, що освітлення повинно бути досить яскравим для комфортної роботи.

---------------------
Повідомлення # 2 12.07.25 - 09:05:22

TУСЯ

Король мемов

Статистика:

Повністю погоджуюся з попереднім коментарем! У мене схожа кухня, і я встановив саме таку систему освітлення. Люстру над столом вибрав з теплим світлом для затишку, а робочу зону підсвічую холодним білим - дуже зручно готувати. Ось тут https://plafon.kiev.ua/lustri-na-kukhnu/ гарний вибір люстр для кухні, сам там купував.

---------------------
Повідомлення # 3 12.07.25 - 09:41:36
Вартість утеплення квартир : Попередня темаНаступна тема: 31.10.2011. 22-00. Красногрудая акара. Только Киев
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники