РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.12.2025 - 01:36:00
Сторінки:  1  

Сучасна стінка у вітальню

АвторПовідомлення

Люлёк

Король мемов

Статистика:

Добрий день! Хочу прикрасити вітальню красивими настінними декораціями. Може хтось підказати, які стінки зараз актуальні та практичні? Не хочеться старомодних варіантів.

Повідомлення # 1 29.12.25 - 14:51:58
RE: Сучасна стінка у вітальню

Katerinaserg

Король мемов

Статистика:

Зараз в тренді мінімалізм та модульні системи. Класичні масивні стінки відходять у минуле. Краще вибирати легкі, повітряні конструкції, можливо навіть навісні модулі без нижніх тумб. Добре виглядають комбінації відкритих полиць з закритими шафками. Щодо кольорів - популярні світлі відтінки та натуральне дерево. Також зверни увагу на підсвічування - це додає сучасності.

Повідомлення # 2 29.12.25 - 15:26:14

Директор Мира

Король мемов

Статистика:

Я нещодавно робив ремонт у вітальні і теж вибирав стінку. Дуже довго дивився різні варіанти, бо хотілось щось сучасне та не громіздке. В підсумку знайшов те що шукав тут https://kmebli.com/stinky-u-vitalnyu/ - вибрав модульну систему, яку можна компонувати по-різному. Вона виглядає легко, не перевантажує простір. Є відкриті полиці для декору та закриті шафки для зберігання. Матеріали якісні, збирається легко. Особливо задоволений тим, що можна додавати або прибирати модулі залежно від потреб. Раджу саме такий підхід замість однієї великої стінки.

---------------------
Изучаю обезьянок вот уже 18 лет.Все равно будет по-моему!!!
Повідомлення # 3 29.12.25 - 15:59:20
Вибір туристичного намету : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники