РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.08.2026 - 19:57:05
Сторінки:  1  

Якого кольору бувають екологічні наклейки в Німеччині?

АвторПовідомлення

taipan_dnepr

Король мемов

Статистика:

Побачив у Німеччині на машинах різні екологічні наклейки і тепер заплутався, що означають ці кольори. Зелена, жовта, червона - це різні рівні викидів? А є ще і нова наклейка - голуБого кольору..... І якщо отримуєш, наприклад, жовту, то в усі міста вже не можна заїжджати?

---------------------
http://worldhdpleer.com.ua/Мир HD-плееров, их преимущества, обзор бюджетной модели, новинки
Повідомлення # 1 17.08.26 - 02:44:21
RE: Якого кольору бувають екологічні наклейки в Німеччині?

Cacharel

Король мемов

Статистика:

Так, колір залежить від екологічного класу автомобіля. Зелена дає найбільше можливостей, жовта має обмеження, а червона зараз практично ніде не допомагає. За голубу не чув і не бачив. Думаю, це зробили для електромобілів. Тому перед поїздкою краще знати, яку саме можна отримати для свого авто.

Повідомлення # 2 17.08.26 - 03:29:31

Пуля

Король мемов

Статистика:

Я теж спочатку думала, що можна просто вибрати зелену, якщо хочеться :) Але виявилося, що її визначають за характеристиками автомобіля. Для свого авто оформляла через сервіс Ekoplakietka - надіслала дані з техпаспорта машини, і вони вже самі визначили відповідну екологічну наліпку Umweltplakette для мого авто. Тому тут краще не вгадувати колір самостійно, а одразу звернутись до професіоналів. І ціна там - 20 євро ніби, а штарф цілих 100 євриків....

---------------------
Ответственность за свою судьбу,связанная с личной свободой - невыносимая ноша для большинства, поэтому народ готов расстаться со свободой в обмен на «порядок» и гарантированную миску баланды Э.Фромм
Повідомлення # 3 17.08.26 - 03:52:24
Як визначити, з ким залишиться дитина після розлучення? : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники