РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 02.12.2025 - 07:52:56
Сторінки:  1  

Повторне ендодонтичне лікування

АвторПовідомлення

LudaMila

Король мемов

Статистика:

Доброго дня всім! Хотів би дізнатись думку тих хто стикався з повторним лікуванням каналів. У мене така проблема - зуб лікували років п'ять тому, канали пломбували. Зараз на рентгені видно затемнення біля верхівки кореня, лікар каже треба перелікувати. Але ж канали вже запломбовані, як їх взагалі можна перелікувати? Наскільки це складно і чи є гарантія що допоможе?

---------------------
ООО АБ-Центр. Продажа, установка, внедрение и сопровождение 1С Предприятие.35-35-33(44), 35-05-35
Повідомлення # 1 29.11.25 - 16:58:13
RE: Повторне ендодонтичне лікування

manyunka

Король мемов

Статистика:

Перелікування каналів - це дійсно складніша процедура ніж первинне лікування, але при сучасних технологіях цілком реально. Головне щоб лікар мав відповідне обладнання і досвід. Старий матеріал видаляють спеціальними інструментами, потім канали очищають і пломбують заново. Успіх залежить від багатьох факторів - анатомії каналів, якості попереднього лікування, наявності ускладнень. В середньому успішність таких процедур досить висока якщо робить досвідчений ендодонтіст.

Повідомлення # 2 29.11.25 - 17:49:39

abiorun

Король мемов

Статистика:

Цитата:
Перелікування каналів - це дійсно складніша процедура ніж первинне лікування, але при сучасних технологіях цілком реально. Головне щоб лікар мав відповідне обладнання і досвід. Старий матеріал видаляють спеціальними інструментами, потім канали очищають і пломбують заново. Успіх залежить від багатьох факторів - анатомії каналів, якості попереднього лікування, наявності ускладнень. В середньому успішність таких процедур досить висока якщо робить досвідчений ендодонтіст.
Абсолютно згоден. Я через це пройшов особисто і можу сказати що ключовий момент - це використання мікроскопа. Коли мені робили перелікування каналів зуба під мікроскопом, лікар знайшов четвертий канал який не був пролікований взагалі при першому лікуванні. Саме через це і було запалення. Звертався за цим посиланням https://sdental.com.ua/service/treatment-under-microscope, процедура зайняла близько двох годин але результат відмінний. Під мікроскопом видно кожну деталь, всі відгалуження каналів, можна якісно видалити старий матеріал і правильно запломбувати. Пройшло вже півтора року, контрольний знімок показав що запалення повністю пройшло, кістка відновлюється. Так що не бійтесь, сучасна стоматологія дає хороші шанси на збереження зуба.

Повідомлення # 3 29.11.25 - 18:22:31
Підбір деталей підвіски Skoda : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники