Міні АЗС досвід »
РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.09.2025 - 18:39:31
Сторінки:  1  

Міні АЗС досвід

АвторПовідомлення

n-scarlet

Король мемов

Статистика:

Друзі, хтось має досвід з міні-АЗС? Думаю встановити на своїй СТО для зручності заправки техніки. Цікавить надійність, окупність та які дозволи потрібні для встановлення. Може хтось поділиться досвідом експлуатації?

---------------------
Повідомлення # 1 11.09.25 - 10:55:02
RE: Міні АЗС досвід

Symbian

Король мемов

Статистика:

Маю міні-АЗС вже п'ять років на автобазі. Річ дуже корисна, особливо коли є багато техніки. За надійність не переживай - сучасне обладнання працює стабільно, головне правильно встановити і обслуговувати за регламентом. Що стосується дозволів, то тут складніше - потрібно узгодження з ДСНС, санстанцією та місцевою владою. Радь найняти спеціаліста, який допоможе з документооборотом.

---------------------
Все для смартфонов Все для коммуникаторов Все для мобильников
Повідомлення # 2 11.09.25 - 11:34:07

Лавандочка

Король мемов

Статистика:

Підтримую попереднього співрозмовника! У мене теж є міні-АЗС, встановлював три роки тому. Окупилася за рік з копійками завдяки економії на поїздках на звичайні заправки. Головне - якісне обладнання і правильне встановлення. Рекомендую подивитися https://avtolebedka.com.ua/obladnannya-dlya-mini-azs - там є різні варіанти комплектів, я звідти брав свою систему, все працює відмінно.

---------------------
! ЖЕНСКАЯ ОБУВЬ натуральная кожа НА ЛЮБОЙ ВКУС !
Повідомлення # 3 11.09.25 - 12:12:24
Что это может быть? : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники